FOTO'S VAN HUBA OPGEHAALD
Door: chris en jannie
Blijf op de hoogte en volg jannie
24 November 2006 | Nederland, Amsterdam
WE HEBBEN DIT NATUURLIJK GEVIERD MET CHAMPAGNE!!
29 November 2006 - 00:29
Eddie & Nicole:
:cool: Chris en Jannie :cool:
Wat een verrassing! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! We zijn benieuwd naar de foto's van Huba, maar die zullen ongetwijfeld een keer op deze site verschijnen :grin:. Wel jammer dat het nog een tijdje zal duren voordat wij hem 'live' kunnen zien. -
29 November 2006 - 07:47
Madelon:
hoi lieve schatten, eindelijk is het dan zover!!! wat spannend allemaal, lijkt me echt super onwerkelijk! we leven met jullie mee!! nog even en jullie kunnen jullie zoon (!!!) in de armen sluiten...geniet ervan en voor je het weet is het januari...wat een knap kereltje! het had echt jullie bloedeigen zoon kunnen zijn! xx carlo madelon mats & ties xx -
29 November 2006 - 10:23
De Buurman:
Hoi buufjes!!!!!! Ik heb jullie al gefeliciteerd met jullie nieuwe feyenoordfan maar bij deze nogmaals. Ik heb ook effe jullie foto's bekeken en ik moet zeggen de cadeua's staan echt goed op de prachtige tafel. Haha grapje! Als ik jullie ook maar ergens mee kan helpen hoor ik het van jullie. Bakkie kun je hier altijd achter de deur schuiven.
Toedels!!!!!!!!! -
29 November 2006 - 14:11
Monique Vos:
Ik las jullie berichtje op de site van eddie en nicole en was wel heel nieuwsgierig en las dus dit leuke bericht!!! Een zoon! Wat een lekker koppie! Hij lijkt wel n beetje op Chris!
Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!
groetjes vanuit Zeddam van Michael, Monique & Daan
Ps leuk idee he die site!
29 November 2006 - 20:20
Marcelle,Edwin,Jits:
Jannie en Chris, nogmaals van harte proficiat, het heeft even geduurd voordat we de foto's konden bekijken, computerstoring. Geweldig leuk ventje. -
29 November 2006 - 21:27
Eljakim & Miranda:
Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie zoon!!! We zijn zo blij voor jullie. Zo lang wachten... EINDELIJK! En wat een mooi kereltje!!
xxx Eljakim, Miranda en Nick -
30 November 2006 - 11:04
KITTY:
hallo daar!
hier dan een berichtje van het nieuwe vlammetje van bassie!
heb vele verhalen gehoord van bas over jullie zoon,en heb nu net naar alle foto's gekeken,wat een heerlijk kereltje he!
hierbij wil ik jullie feliciteren,en nu maar hopen dat de tijd heel snel zal gaan!
want wachten is niks!
alvast heel veel geluk,plezier samen!
groetjes kit. -
30 November 2006 - 11:44
Wendy S.:
Ik zag jullie link op site van Nicole en Eddie. Jannie, omdat we het laatst met het afscheidsfeestje van Nicole en Eddie het erover hadden gehad was ik natuurlijk wel heel benieuwd!:)Geweldig nieuws!! Een zoon! Wat een prachtkind zeg! Wauw!Ik hoop voor jullie dat deze weken heel snel voorbij vliegen en dat jullie hem snel in jullie armen kunnen sluiten! Heel veel geluk! Groetjes Wendy, zusje van Nicole
ps, vond het leuk je gesproken te hebben in de Gracht met het afscheidsfeestje van N en E -
01 December 2006 - 20:55
Marieke :
chris en jannie
ik zag op de site van eddie en nicol het leuke en fijne bericht voor jullie van harte proficiat met jullie zoon p.s jongetjes zijn echt leuk groetjes marieke edwin en chiel -
04 December 2006 - 18:48
Peter En Rita:
Peter heeft me 's-nachts het fijne bericht nog verteld van jullie zoon Huba ! van Harte Gefeliciteerd namens ons.
Wat leuk om Huba al te kunnen zien.
groetjes Peter en Rita -
11 December 2006 - 18:19
Irma,Marcel:
Lieve Jannie en Chris,
Nogmaals van harte gefeliciteerd met de komst van jullie zoon Huba. Prachtig mannetje,jullie moesten even wachten maar dan krijgen jullie ook wat moois.Heel veel geluk en dat 2007 een prachtig jaar wordt.Liefs Irma Marcel, Bram,Niek en Ilse