WE MOGEN NAAR HUBA TOE - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jannie wachtendonk - WaarBenJij.nu WE MOGEN NAAR HUBA TOE - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jannie wachtendonk - WaarBenJij.nu

WE MOGEN NAAR HUBA TOE

Door: chris en jannie

Blijf op de hoogte en volg jannie

14 December 2006 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal,

vanmiddag kwam dan eindelijk het telefoontje!!
wij reizen op dinsdag 16 januari af naar hongarije.
op 19 januari gaan wij kennismaken met huba, we zullen hem dan een week lang elke dag bezoeken en na die week gaan we dan echt als gezinnetje nog zes weken in een huisje aan het balatonmeer wonen om aan elkaar te wennen en de adoptieprocedure rond te maken.
We hebben een leuk vrijstaand huisje met fietsen en een grote omheinde tuin aan de rand van een dorpje genaamd balatonfokajar gehuurd.
die tuin is ondanks dat het -20 graden kan vriezen wel handig, want baco mag ook mee.
huba heeft in het pleeggezin twee honden en is daar heel gek mee, dus de autoriteiten in hongarije vonden het een goed idee dat baco meekomt.
verder gaat het goed met huba, begin januari mogen we hem een fotoalbum van ons en ons huis sturen om aan de gezichten en aan de omgeving te wennen.
over een paar dagen krijgen we zijn maten en dan kunnen we flink gaan shoppen voor hem, zijn kamertje is klaar en vanmiddag hebben we al echte familie fietsen gekocht, wie had dat toch ooit gedacht!!!
dit was voorlopig weer het nieuws, we gaan vanavond maar weer eens een klein feestje vieren.

tot gauw chris en jannie

• 14 December 2006 - 19:00

Mil Sjaan Jan Sophie:

Hoeveel toeval kan het leven hebben! Jullie eerste ontmoeting met Huba op onze trouwdag!!
    Als ik jan iets vertel over Huba dan zegt hij: die is toch van Jannie en van Chris??
    Hij is er dus al helemaal klaar om kennis te maken met zijn nieuwe speelkameraad!!
    Opa en oma's: ook van harte!!!

• 14 December 2006 - 19:12

Irma En Marcel:

Wat een feestdag,19 jan, deze datum moet wel veel geluk brengen.Mooie kinder kamer ik denk dat Huba het allemaal heel mooi vindt.

• 15 December 2006 - 13:41

Eddie&nicole:

Hoe snel kan het gaan! Chris en Jannie, geniet van deze bijzondere tijd en we houden jullie vanuit de USA in de gaten!!

regards, Eddie&nicole

• 18 December 2006 - 07:31

Mark En Cindy:

Lekker, weer een goed bericht. Nu weten jullie eindelijk waar je aan toe bent. Wat leuk dat Baco mee kan. Veel plezier met shoppen en geniet ervan.

Groetjes Mark en Cindy

• 19 December 2006 - 18:56

Mario:

Helemaal geweldig, wat een begin van het nieuwe jaar, helemaal top ech wel.

• 22 December 2006 - 11:47

Harry Pluum:

Jullie hebben voor hem een echt leuke kamer daar zal hij zich wel thuis voelen. Bij deze wens ik jullie een fijne kerst en natuurlijk een gelukkig 2007 toe

• 24 December 2006 - 01:29

Eddie & Nicole:

Hey Jannie en Chris,

We wensen jullie hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2:roll::roll:7 en dat zal met januari in het vooruitzicht wel lukken!

Groetjes, Eddie & Nicole

• 07 Januari 2007 - 17:58

Eddie & Nicole:

He, hoe gaat 'ie? Koffers al gepakt voor Hongarije? Vraagje, hebben jullie inmiddels al skype geinstalleerd? Wij hebben geprobeerd jullie te zoeken via skype, maar helaas, we kunnen jullie niet vinden :sad:. Zouden jullie misschien effe door willen geven onder welke skypenaam we jullie dan wel kunnen vinden? Dan kunnen we namelijk een keertje kletsen via de pc en dat lijkt ons wel zo gezellig!

Groetjes uit de States!