HIER ZIJN WE WEER!!! - Reisverslag uit Balatonfőkajár, Hongarije van jannie wachtendonk - WaarBenJij.nu HIER ZIJN WE WEER!!! - Reisverslag uit Balatonfőkajár, Hongarije van jannie wachtendonk - WaarBenJij.nu

HIER ZIJN WE WEER!!!

Door: chris en jannie

Blijf op de hoogte en volg jannie

28 Januari 2007 | Hongarije, Balatonfőkajár

we zijn nu een paar dagen bij elkaar en we zijn flink aan elkaar aan het wennen, huba word steeds rustiger en speelt steeds vaker alleen.
vrijdag was de mevrouw van de voogdijraad bij ons en huba begon een heel serieus verhaal tegen haar op te hangen met een heeeel zielig gezicht, ik vroeg me heel ongerust af wat hij vertelde, maar het bleek dat hij hele verhalen over baco had en niet snapte waarom baco geen tandenborstel heeft, de voogdijraad heeft het huis goedgekeurd en zei een vrolijk jongetje voor zich te zien en ondertekende een document voor ons voor als de politie ons aanhoudt, dat wij huba legaal bij ons hebben.
huba ging vanaf de eerste nacht na een liedje te hebben gezongen al een paar minuten slapen, daar is hij wel heel gemakkelijk in, het is alleen vreeeeeeeeeselijk jammer dat hij elke morgen om half zes weer begint te zingen en naar onze kamer komt, het hallo apa en anya klinkt dan wel weer lief!!
we gaan elkaar ook steeds beter begrijpen en huba zegt ook nederlandse woordjes, zo zegt hij tegen iedereen die hij tegen komt:hallo, niemand zegt wat terug, want de hongaren weten niet wat hallo is, da,s wel jammer.
zo waren wij ook helemaal trots dat hij in de eerste dagen al volop peppie en kokkie meezong, alle hongaren konden er vreselijk om lachen en wij werden steeds trotser op onze jong, totdat huba ineens in paniek bij me kwam, dat de broek heel snel uitmoest want hij moest kokkie doen, toen begreep ik ineens waarom iedereen lachte, en waar hij ons voor uitmaakt als hij boos op ons is!!!!!!!!!!
wat een opvoeding zijn we hem aan het geven, dus nu klinkt het 30x op een dag bij ons in huis: nem kokkie huba. en hebben de cd de auto uitgegooid.
met baco is huba dikke vrienden, de hele dagen lopen ze achter elkaar aan en wachten op elkaar, zo sprong baco met vijf graden vorst het balatonmeer in en kon er niet meer uit, huba schrok zich dood en papa moest baco redden, wat een schrik. huba stak zijn duim omhoog en zei: goed zo papa.
elke dag ondernemen we wat, we wandelen veel, tenminste wij, huba wil alleen maar bij papa op de nek, we hebben de oude binnenstad van veszprem bezichtigt en vanmiddag gaan we zwemmen en naar de mac donalds!!
tot zo ver voor vandaag, ik heb wat foto,s bij gevoegd want huba is naar de kapper geweest en dat vond hij totaal niet erg, hij had hele verhalen tegen de kapster, ik denk dat hij zei, doe maar zo,n model als papa!!!

tot gauw familie wachtendonk

• 28 Januari 2007 - 11:40

Bas En Anne:

Als hij maar niet teveel op zijn vader gaat lijken want dan kunnen alle kinderen in s-heerenberg de lol op.
    we spreken jullie snel weer.
    groetjes bas en anne

• 28 Januari 2007 - 12:26

Eddie & Nicole:

Leuk berichtje! We hebben heerlijk gelachen over het peppie & kokkie verhaal. Tja, je kunt ook niet alles weten, wel dan :lol:

• 28 Januari 2007 - 13:09

John Leeuwerik:

ik maak me zorgen of jullie nog wel met z,n drietjes naar nederland komen jullie hebben het zo naar de zin, geniet er maar lekker van. ome john

• 28 Januari 2007 - 13:18

De Buufjes:

Wat heeft dat joch van jullie een lekker koppie gekregen een echte stoere vent.
    Leuk om te lezen dat het steeds beter en beter gaat.
    We kunnen niet wachten om jullie gezinnetje in onze buurt te verwelkomen en Huba voor te stellen aan zijn buurjongetje.

De Buufjes

• 28 Januari 2007 - 16:42

Arjan En Christel:

geniet ervan, jullie hebben een lekker jong!

• 29 Januari 2007 - 07:50

Christinewassink@het:

Hardstikke fijn dat het zo goed gaat.
    Veel plezier verder, geniet ervan.
    Groetjes Theo en Tine

• 29 Januari 2007 - 12:34

Michel:

En weer een prachtig verhaal!!! Hij begint ook steeds meer op paps te lijken. Vooral met dat korte haar. Ik ben echt blij voor jullie. Binnenkort stuur ik jullie een paar kaartjes vanaf Schiphol, zodat Huba kan zien waar de buurman werkt. Tot snel!!!

groetjes van de buurman

• 29 Januari 2007 - 18:23

Peter & Hieke:

Goh wat fijn te horen dat het allemaal zo goed verloopt, en Huba lijkt nu echt wel op Chris! Wij kijken er naar uit jullie zoon te mogen ontmoeten.
    Fijne tijd nog !!!!!!!
    Liefs, Peter en Hieke

• 30 Januari 2007 - 09:54

Gracia:

lieve jannie , chris en huba,

Zo te zien gaat het prima met jullie drietjes. eindelijk is jullie wens in vervulling gegaan.Wat een heerlijk , lief innemend joch is Huba. Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden met 'zijn drietjes.
    veel liefs gracia

• 30 Januari 2007 - 16:35

Mario:

Zo ben weer terug en wat doe je dan juist ff op jullie site kijken en ja hoor, gelukkig het gaat nog steeds super goed.
    En wat een heerlijk jong is het zeg en wat een leuke en emo verhalen heerlijk.
    Gaat echt helemaal goed komen.
    Nog een hele fijne tijd daaro.

Groeten Mario