DRIE MAANDEN THUIS

Door: chris en jannie

Blijf op de hoogte en volg jannie

01 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal,
we zijn alweer drie maanden thuis en het gaat goed met ons.
na wat heen en weer schuifen van onze werkroosters, waar onze werkgevers volledig aan mee gewerkt hebben, hebben we het ritme nu aardig te pakken en heeft huba elke minuut van de dag een van ons bij zich, dit willen we ook een tijdje volhouden want de band tussen ons word elke dag hechter.
huba heeft ondertussen ook de hele familie en vriendenkring leren kennen en hobbelt overal gezellig tussendoor.
op school vond hij het een tijdje minder leuk omdat de taal toch een probleem begon te worden, maar na het goede begeleiden van juffrouw marion en het krijgen van een vriendje gaat huba weer met veel plezier naar school.
ook de taal gaat verbazingwekkend snel, we hebben al hele gesprekken met elkaar en zelfs enkele woorden dialect zitten er al in, een hongaar die plat praot!!
we hebben weer wat foto,s van huba,s belevenissen geplaatst zodat jullie zelf kunnen zien wat huba zoal meemaakt.

groetjes van de familie wachtendonk

• 02 Juni 2007 - 00:24

Eddie & Nicole:

Ja ja, time flies when you're having fun!! Bedankt voor de update en de foto's!

Groetjes

• 03 Juni 2007 - 19:54

De Buufjes:

Hoi Buufjes,
    We verheugen ons en Jaydè al helemaal op jullie bezoek als het zwembad er staat.
    Ik kan zien dat Huba het naar z`n zin heeft op school harstikke goed.
    En jou eerste moederdag Jannie dat is toch geweldig!!!.
    Nog even dan is het vaderdag dan ben jij aan de beurt Chris.
    Het is toch steeds weer een emotioneel moment als je iets krijgt wat je eigen kind voor je heeft gemaakt.

We zien elkaar!!.

Rob,Diana,Jaydè

• 09 Juni 2007 - 07:59

Marijke :

Dag trotse papa en mama,

Erg leuk om al die foto's te zien. Voel me meteen een slechte moeder, want volgens mij maak ik amper foto's! Zo te zien gaat het allemaal erg goed en wordt Huba lekker verwend met leuke uitstapjes. Natuurlijk zullen er best momenten zijn dat het even niet makkelijk is, maar opvoedproblemen kennen we allemaal in meer of mindere mate. Je moet maar zo denken...als we allemaal van die brave kinderen zouden hebben, zou het ook maar een saaie boel worden. Beetje temperament kan geen kwaad (denk ik altijd als mijn "rode duivel" weer iets uitspookt)!

Veel liefs,
    Marijke en Bas